Päivi

Olen Päivi Räisänen ja valmistuin  urheilukoirahierojaksi vuonna 2010 ja koiran ravitsemusneuvojaksi vuonna 2012 Suomen Eläinterveydenhuolto-opistosta. Teen hierontoja ja asiakasvastaanottoja iltaisin ja  viikonloppuisin varsinaisen päätyöni ohella. 

Olen elänyt eläinten kanssa koko ikäni. Tällä hetkellä perheeseeni kuuluu kaksi saksanseisojaa ja borderterrieri. Koirani ovat aktiivisia ja liikumme paljon metsässä ja pelloilla ja kesäisin myös käymme uimassa. Koirien kunto pitää pitää hyvänä, jotta metsästyskaudella kestävyys riittää. Epätasainen ja vaihteleva maasto on haastava, mutta myös kehittää lihaksia monipuolisesti. Raskaasta liikunnasta palautumista voi edesauttaa hieronnalla. Säännöllinen lihashuolto myös ennalta ehkäisee vammojen syntyä.

Koiran ravitsemusneuvoja -koulutukseen hakeuduin koska niin monilla koirilla on ongelmia ruokinnan suhteen. Toisilla koirilla esiintyy paljon allergioita ja iho-oireita, toisilla taas on jatkuvasti ongelmia ruoansulatuksen kanssa eikä sopivaa ruokaa tahdo löytyä. Oikealla ravinnolla ja sopivilla tukituotteilla ruoansulatuselimistö voidaan saada kuntoon ja koira voi taas nauttia elämästään.